Reptilia.dk og Podcasten “Kærlighed til Kæledyr”

For nylig havde vi her på Reptilia.dk den store ære af at blive inviteret til at deltage i en podcast om kæledyr.

podcast kaerlighed til kaeledyr omkring krybdyr

Vores skribent og krybdyrsekspert, Christian Hansen, deltog i podcasten “Kærlighed til Kæledyr”, hvor han besvarede spørgsmål og delte sin ekspertise omkring krybdyr som kæledyr.

Podcasten “Kærlighed til Kæledyr” er produceret af Bauer Media i samarbejde med Maxi Zoo og fungerer som en brevkasse, hvor skiftende eksperter besvarer spørgsmål inden for forskellige kæledyrsemner.

Vært for podcasten er Tina Hejbøl, og podcasten kan findes på Maxi Zoos hjemmeside og andre populære platforme for podcasts.

I denne særlige episode fokuserede podcasten på krybdyr som kæledyr og alt det relevante, man bør vide, hvis man overvejer at anskaffe sig et krybdyr.

🦎 GRATIS E-BOG OM AT PASSE KRYBDYR
Download vores gratis e-bog på 7 kapitler fordelt udover 20 sider. Her får du en læsevenlig bog, med alt det du skal vide om at have et krybdyr.

Christian Hansen besvarede spørgsmål og gav nyttige råd om pasning, pleje og adfærd hos forskellige krybdyr.

Podcasten blev optaget i Bauer Medias studier i Mileparken i Skovlunde og varede cirka 30 minutter. Christian var både informativ og engageret, og vi er stolte over at kunne repræsentere reptil-entusiaster og dele vores viden med et større publikum.

Hvis du er interesseret i at lytte til denne episode af “Kærlighed til Kæledyr” med vores krybdyrsekspert Christian Hansen, kan du finde den på Maxi Zoos hjemmeside eller andre platforme, hvor podcasts er tilgængelige.

Har du spørgsmål om dit kæledyr, kan du sende dem til [email protected], og måske vil dit spørgsmål blive besvaret i en kommende episode.

Vi håber, at I vil nyde podcasten og finde den informativ og inspirerende!

Skriv en kommentar