Lønstrup

 

Foråret 2003 tog vi en uges ferie i Lønstrup. Derfra tog vi på daglige ture i Tornby Klitplantage, hvor vi så mange hugorme, mark- og skovfirben. Vi så desværre ingen hanner af hugormene. Alle hugorme på billederne er hunner.
Hugorm hun
Hugorm hun
Markfiben han
Markfiben han
"Stjernesnot"
"Stjernesnot"
Hvis man ikke lige ved, hvad "Stjernesnot" er, kan vi fortælle, at det er æggestokkene fra en frø. Det eneste en rovfugl efterlader, efter den har fået sig et måltid bestående af frøer.
 
Solnedgang
Aftentur på stranden
En aftentur på stranden i Lønstrup fik vi snuppet et par dejlige billeder af solnedgangen. På turen ledte Søe og Tanja efter rav. De fandt da også en del, de troede var rav, men en ekspert så på klumperne, og kunne fortælle os, at der var blevet brugt tid på, at samle plastik. Men glæden over at have fundet rav, varede da natten over.
 
Tanja
Tanja
 
Det var en meget træt hund, vi havde om aftenen. Tanja hyggede sig hele dagen med de lange gå ture i klit og skov. Vi kunne slet ikke kende hende på de ture. Normalt er hun meget vandskæk, og "forlanger" at få lov til at tisse i carporten, når det regner. Men på disse ture, pløjede hun sig igennem alverdens vandpytter, og var til sidst en meget våd hund.