Skillelinie

Andre dyreinteresser

 

Ud over krybdyrerne har vi et par familiemedlemmer mere:
   
   

Fizban flyttede ind hos os i juli 2003. Han blev født den 26. april 2003. Han er en dejlig Maine Coon kat. Han har en tå for meget på begge forpoter, polydactyl, så han kan ikke bruges som udstillingskat. Det var nu heller ikke meningen, både Søe og jeg har tidligere haft katte, og nu synes vi tiden var inde til at få en rigtig kælekat. Der er senere kommet to andre til. Bupu er vores mindste som aldrig er kommet over et kilo selv som voksen.

   
Fizban snakker.... Han snakker meget.... Han vil altid være, hvor der sker noget. Hvis han ikke lige kan se os høres højlydt brokkeri hele vejen gennem huset, indtil han finder nogen. Selv om hans forfædre i flere generationer har levet som tamkat, er der stadig noget vildkat over ham. Han slår bl.a. "hul i isen" før han drikker vand, og dækker til tider sin mad til.
   
Fizban vil meget hellere have hundemaden end hans eget killingefoder. Det går selvfølgelig ikke, men om morgenen, når vi fodrer Tanja, får han et par stykker hundemad i sin skål. Det har han hurtigt vænnet sig til, så han og Aischa vimser rundt om os indtil maden er serveret.....